Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

De WGA-hiaatverzekering zorgt ervoor dat als uw medewerker uitvalt en na twee jaar een WGA-uitkering krijgt, deze uitkering in dat geval wordt aangevuld door de WGA hiaatverzekering.

Waarom een WGA-hiaatverzekering?

Wanneer een werknemer plots arbeidsongeschikt raakt, zal het inkomen van deze werknemer terugvallen. Dit komt omdat er maar een bepaald percentage van het oorspronkelijke salaris uitgekeerd wordt. Om ervoor te zorgen dat deze naast de arbeidsongeschiktheid financieel niet ook nog in de problemen raakt, kan een WGA-hiaatverzekering worden afgesloten. Zo draagt u zorg voor uw medewerkers!

Waar kunt u zich voor verzekeren?

Basis garantie

Een basis dekking die uitkeert bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid tot uw pensioenleeftijd. Afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid en de mate waarin u werkt bedraagt de uitkering het arbeidsongeschiktheidspercentage vermenigvuldigd met 70% van uw laatsverdiende gemaximeerde sv-loon minus de uitkering welke u op grond van de WGA ontvangt.

Extra garantie

Een extra dekking die uitkeert bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. De extra garantie vult aan tot 70% van uw laatstverdiende loon (maximaal sv-loon), ongeacht de mate waarin u nog werkt. U kan kiezen voor een uitkeringsduur van 5 jaar vanaf de ingang van de WGA.

Interesse in de WGA-hiaatverzekering?

Overweegt u om de WGA-hiaatverzekering af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

Waar kunnen we u mee helpen?

Bent u lid van NVM?