Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Als makelaar wordt er tegenwoordig veel van u verwacht. Naast uw reguliere werkzaamheden is het ook belangrijk om kennis van verzekeringen te hebben. Weet u bijvoorbeeld wie er verantwoordelijk is als er schade wordt gemaakt in een pand? Bij Schouten Verzekeringsdienst NVM vinden we het belangrijk dat u kan ondernemen zonder zich zorgen te maken over dit soort zaken. De Makelaarspolis helpt u hierbij!

Wat is de Makelaarspolis?

Met de Makelaarspolis van Schouten Verzekeringsdienst NVM helpen wij u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. De Makelaarspolis is speciaal samengesteld op basis van de meest voorkomende risico’s die u als makelaar loopt.

Waarom de Makelaarspolis?

Alle verzekeringen in de Makelaarspolis zijn zorgvuldig gekozen door onze specialisten en door de Makelaarspolis af te sluiten, bent u ook voordelig uit! Uiteraard zijn de verschillende onderdelen ook los af te sluiten. We hebben 4 verschillende pakketten samengesteld zodat er voor iedere makelaar een geschikt pakket is.

De onderdelen van de Makelaarspolis

U kunt de Makelaarspolis zelf samenstellen vanuit de volgende verzekeringen:

 • Inventaris & Huurdersbelang

  U heeft waarschijnlijk dure apparatuur in uw kantoor staan. Mocht hier schade aan ontstaan, wordt dit vergoed door deze verzekering. Ook als uw bedrijfspand gehuurd is en hier wordt schade aan gedaan door bijvoorbeeld brand of een inbraak, wordt dit vergoed door deze verzekering.
   
 • Elektronica

  Waarschijnlijk speelt elektronica een belangrijk rol in uw onderneming. Met deze verzekering is de elektronica binnen uw bedrijf gedekt tegen onheil van buitenaf zoals bijvoorbeeld brand of diefstal.
   
 • Extra kosten 

  Mocht uw bedrijf door onheil van buitenaf niet meer operationeel zijn, moeten er kosten gemaakt worden voor bijvoorbeeld een vervangend pand of vervangende apparatuur. Deze verzekering vergoedt dit soort kosten zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is en uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.  
   
 • Lichtreclame

  Als u lichtreclame heeft en deze raakt beschadigd door bijvoorbeeld onweer, storm of vandalisme, worden de kosten voor reparatie en de montage vergoed door deze verzekering.
   
 • Milieuschade (MSV)  

  Milieuschade is waarschijnlijk niet iets waar u op dagelijkse basis mee bezig bent. Toch komt milieuschade niet alleen voor bij bedrijven die met chemische stoffen werken. De gevolgen van milieuschade zijn ook vaak aanzienlijk. Omdat de kosten van sanering snel hoog oplopen, kan u dit verzekeren met de milieuschadeverzekering.

Interesse in de Makelaarspolis?

Overweegt u om de Makelaarspolis af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

Waar kunnen we u mee helpen?

Bent u lid van NVM?