Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Intermediairwijziging

Wilt u als NVM-lid dat Schouten Zekerheid voor de leden van NVM de verzekeringen voor u overzet? Vul dan dit formulier in voor de intermediairwijziging van uw verzekeringsportefeuille.Stuur deze vervolgens ondertekend naar uw huidige verzekeraar op. Zij zullen er dan voor zorgen dat uw verzekeringen naar Schouten Verzekeringsdienst voor de leden van NVM worden overgezet. 

Onze aanpak

Bij schades zijn altijd diverse partijen betrokken. Schouten Verzekeringsdienst voor leden van NVM heeft oog voor de belangen voor die van u, onze relatie. Daar gaan we heel ver in. Met veel plezier en inzet pakken we de telefoon op en gaan we voor u aan de slag.  

Altijd de beste verzekeringen

Als verzekeringsmakelaar speciaal voor NVM-leden zijn we gespecialiseerd in uw branche. We halen de beste verzekeringen uit de markt of stellen deze op maat samen die het beste aansluit op uw situatie. Onze verzekeringspakketten dekken vrijwel alle risico’s waar uw onderneming mee te maken kan krijgen. We hebben bijvoorbeeld één totaal verzuimpakket samengesteld, zodat u een goede verzuimaanpak heeft! Daarnaast bieden we ook preventieve mogelijkheden om schade te voorkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten via 010 - 288 44 42 of stuur ze een e-mail.