Over ons

Schouten Verzekeringsdienst NVM is opgezet in samenwerking met NVM. We bieden kwalitatief goede verzekeringen tegen een zeer scherpe premie. Wij helpen je als NVM-makelaar of taxateur vanaf één plek graag verder met al je verzekeringen en vragen. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Schouten Verzekeringsdienst NVM

Ons team

Wij zetten ons in om je zo goed mogelijk te adviseren. Onze verzekeringen zijn speciaal samengesteld voor ondernemers in de makelaarsbranche. Onze organisatie bestaat bijna zeventig jaar. Wij hebben dan ook veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die binnen de makelaarsbranche spelen. We nemen graag de verzekeringen met je door om te bekijken wat je kunt besparen.

Jouw keuze

Samen met jou inventariseren wij wat de risico’s zijn. Jij kiest welke risico’s je wilt verzekeren. Hierbij geven wij je adviezen over de producten die volgens ons het beste aansluiten bij je wensen en persoonlijke omstandigheden.

Inventarisatie en preventie

Naast oplossingen op het gebied van verzekeringen, ontzorgen we je ook graag met preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille. Voor persoonlijk maatwerk ben je dus bij ons op het goede adres.

Execution only met Māia

Heb je liever alles snel, makkelijk en online? Op ons digitale platform Māia sluit je binnen vijf minuten een verzekering af en regel je alles helemaal zelf, waar en wanneer jij dit wilt. Māia is onderdeel van de Schouten Zekerheid-familie. Māia verzorgt de techniek achter dit platform, Schouten Zekerheid levert de ervaring en kennis. Kortom, een ideale combinatie. Ben je nieuwsgierig naar Māia? Bekijk de website.

Schouten Zekerheid

Schouten Verzekeringsdienst NVM is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren.

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van haar dienstverlening.