Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Wij begrijpen dat u zich als ondernemer niet of nauwelijks wilt bezig houden met het ziekteverzuim van uw medewerkers. Wanneer u toch te maken krijgt met een zieke medewerker, dan kan een goede verzuimaanpak u veel tijd en geld besparen. Daarom hebben wij voor u één totaal verzuimpakket samengesteld, zodat u een goede verzuimaanpak heeft! 

NVM Verzuimpakket

Onderdeel 1: NVMVerzuim.nl
Wij bieden u ondersteuning en begeleiden u rondom het gehele proces van ziekteverzuim van uw zieke medewerkers. U krijgt deskundige hulp bij de re-integratie van uw zieke medewerkers, zodat u medewerkers weer snel kunnen terugkeren op de werkvloer. 

Onderdeel 2: NVM Ziekteverzuimverzekering 
Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker twee jaar door te betalen. Met de NVM Ziekteverzuimverzekering, betaalt de verzekeraar deze loonkosten gedurende twee jaar aan u door. 

Voordelen van het NVM Verzuimpakket: 
Wij zeggen uw huidige arbodienstverlening en ziekteverzuimverzekering voor u op en regelen alles eromheen!
Een snelle schadeafwikkeling: schades worden maandelijks automatisch aan u uitgekeerd.  

Wat kunt u verwachten van NVMVerzuim.nl?

NVMVerzuim.nl is een fullservice online verzuimloket en ontwikkeld om uw werk uit handen te nemen bij zieke medewerkers.                   

  Wij ondersteunen en begeleiden u rondom het gehele proces van verzuim.                 
  U meldt uw zieke medewerker gemakkelijk online op één plek ziek. 
  Wij zetten ons in om uw medewerker snel en duurzaam te laten terugkeren op de werkvloer.                                                                      
Wat kan uw persoonlijke casemanager voor u betekenen? 
Uw persoonlijke casemanager zal samen met u voor de juiste opbouw van het verplichte re-integratiedossier zorgen. Ook zal de casemanager samen met de bedrijfsarts bekijken of uw zieke medewerker vervangend werk kan doen. 

✓  Gespecialiseerd  in het verzuim van medewerkers binnen de ambulante handel.
✓  Onderhoudt contact met de bedrijfsarts en zorgt ervoor dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

Wat kunt u verwachten van de NVM Ziekteverzuimverzekering?

Wanneer uw medewerker zich ziek meldt is dat niet alleen vervelend, maar het kost u ook veel geld. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker twee jaar door te betalen. U betaalt namelijk niet alleen het salaris door tijdens de afwezigheid van uw zieke medewerker, maar u moet ook vervanging regelen, werkgeverslasten betalen en aan allerlei wettelijke verplichtingen en voorwaarden voldoen volgens de Wet verbetering poortwachter. En uw zieke medewerker, die levert u natuurlijk niets op!

Met de NVM Ziekteverzuimverzekering betaalt de verzekeraar de loonkosten van uw zieke medewerker gedurende twee jaar voor u door. 

Wat kost het NVM Verzuimpakket?

Onderdeel 1: NVMVerzuim.nl

De premie van de ziekteverzuimverzekering wordt bepaald door het ziekteverzuim van uw bedrijf van de afgelopen 3 jaar. Daarnaast is de premie die u betaalt afhankelijk van uw eigen keuzes. 

U bepaalt zelf:

  • Het aantal ziektejaren dat u verzekert.
  • Het verzekerde bedrag.
  • Het aantal wachtdagen: uw eigen risico, variërend van 10 tot 130 wachtdagen.
  • U kunt ervoor kiezen om werkgeverslasten mee te verzekeren. 

Onderdeel 2: NVM Ziekteverzuimverzekering  

Bij deze verzekering worden de schades automatisch maandelijks uitgekeerd en u ontvangt een interessante korting op het verzuimloket als u ook de ziekteverzuimverzekering afsluit. Neem gerust contact met ons op zodat wij u een offerte kunnen sturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Speciaal voor NVM-leden hebben wij een complete verzuimaanpak ontwikkeld. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en onze specialisten nemen contact met u op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Verzuimvragen