Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Verzuimpakket inclusief de Verzuimregisseur

Laatste kans; alles in één keer goed geregeld met het verzuimpakket!

Wanneer één of meerdere medewerkers zich langdurig ziekmelden heeft dit een behoorlijke impact op uw organisatie. Er moet van alles geregeld worden en ondertussen doet u er alles aan om de bezetting stabiel te houden. Helaas wordt u bij een verzuimende medewerker geconfronteerd met hoge kosten, zoals het verplicht loon doorbetalen en vervanging regelen. Ook bent u verantwoordelijk voor de re-integratie van de medewerker.

Door de toenemende vraag aan extra ondersteuning in het gehele proces rondom verzuim, hebben we speciaal voor de NVM-leden een unieke service toegevoegd aan Verzuimpakket; de Verzuimregisseur.

Het Verzuimpakket bestaat uit:

  • De arbodienst;
  • De ziekteverzuimverzekering;
  • De Verzuimregisseur.

Verklein de risico’s en kosten van langdurig ziekteverzuim met de hulp van De Verzuimregisseur. Zorgen voor het efficiënt aanpakken van het verzuim op de werkvloer, kan uw bedrijf veel gedoe en (financiële) ellende besparen.

Iets voor u?

Met het Verzuimpakket heeft u een vaste casemanager, loondoorbetaling en een gecertificeerde arbodienst gespecialiseerd in het verzuim binnen uw branche. Wilt u ook een goede arbodienst, professionele re-integratiebegeleiding en minder regelwerk? Dan is ons Verzuimpakket inclusief Verzuimregisseur wat voor u. We maken graag een vrijblijvend, persoonlijk aanbod voor uw bedrijf!

Overstappen, wij regelen het voor u!

U heeft een opzegtermijn van 3 maanden bij uw huidige arbodienst. Wilt u overstappen? Dit kan vóór 25 september. Geef dit vandaag nog aan ons door, dan regelen wij de opzegging. Wel zo makkelijk!

Dé Verzuimregisseur: unieke dienstverlening

Deze dienstverlening is een aanvulling op de arbodienst en helpt u bij vraagstukken rondom de wet- en regelgeving, de communicatie met betrokkene partijen, het aanvragen van diverse uitkeringen en hoe u moet omgaan met een zieke medewerker. Met deze dienstverlening gaan wij er samen met u voor zorgen dat u meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Speciaal voor NVM-leden hebben wij een complete verzuimaanpak ontwikkeld. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en onze specialisten nemen contact met u op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Verzuimvragen