Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Op de deur van een huis of kantoor zit een goed slot en met waarschijnlijk zelfs een alarmsysteem. Een dief komt het pand niet zo gemakkelijk binnen. Maar hoe zit dat met uw makelaarskantoor in de online omgeving? Hoe goed bent u en uw collega's daar beveiligd? Hoe bescherm u zich tegen een online cyberaanval?

Waarom een cyberverzekering?

In uw database en e-mail postvakken staan de persoonlijke gegevens van uw relaties. Deze gegevens kunnen allemaal in de handen van cybercriminelen komen. Een cyberaanval kan leiden tot omzetverlies, bijvoorbeeld door uitval van uw online crm-systeem of uw website. Nogal vervelend als u niet meer weet welk bod en documenten een relatie heeft ingezonden! De cybercrimineel kan u vervolgens onder druk zetten om veel te betalen om uw gegevens terug te krijgen. Of raken het systeem en de gegevens beschadigd en moet u een expert inschakelen om te proberen deze terug te krijgen.

Waar zijn online inbrekers naar op zoek?

Niet alleen grote bedrijven, maar ook mkb-ondernemers worden het slachtoffer van cybercriminelen. We lopen iedere dag zowel particulier als zakelijk meer risico’s om het slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Bank- of klantgegevens zijn nou eenmaal interessant voor criminelen. Hierdoor neemt de kans op verlies en diefstal van privacygevoelige informatie en betaalkaartgegevens toe.

Verzekering tegen digitale risico's

We begrijpen dat het erg belangrijk voor u is om de onderneming te beschermen tegen digitale risico's. Ondanks voorzorgmaatregelen tegen cybercriminaliteit, bestaan er altijd risico's die u niet vooraf kan bestrijden. Door een goede verzekering af te sluiten dekt u alle schade die kunnen ontstaan bij de digitale risico's.

Wat is een cyberverzekering?

Verzekert de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, diefstal van gegevens en cyber-aanvallen.

Dekt de aansprakelijkheid van schade aan onder andere klanten, de eigen kosten van het bedrijf en gevolgschade.

- Een cyberverzekering wordt speciaal afgestemd op de digitale risico van jouw onderneming.

- Mocht je gehackt worden dan kan een cyberverzekering je veel geld en tijd besparen.

Wat dekt een cyberverzekering?

 Eerste hulp bij een cyberhack! Wij schakelen kosteloos een IT-specialist voor je in! 

 Unieke dekking: als je een boete krijgt, wordt deze boete voor 90% vergoedt. 

 Reparatie, vervanging of herstel van je website, programma’s of data.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten hoe u uw winkel goed kunt verzekeren tegen de risico’s van cybercriminaliteit? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op. 

waar kunnen we u mee helpen?

AanhefNVM-lid?