Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Rechtsbijstand

Als het aan u ligt, komt u niet in een juridisch conflict terecht. Helaas ligt dit niet altijd aan u. Mocht dit toch gebeuren, helpt de rechtsbijstandverzekering van Schouten Verzekeringsdienst voor leden van NVM u.

Een rechtsbijstandverzekering helpt u in het geval dat u juridische hulp nodig heeft tijdens een conflict. Mocht dit het geval zijn, beschermt de rechtsbijstandverzekering van Schouten Verzekeringsdienst voor leden van NVM uw bedrijf tegen de vaak hoge kosten die bij dergelijke conflicten komen kijken.

Als ondernemer verricht u dagelijks juridische handelingen. U koopt, verkoopt en sluit overeenkomsten met bijvoorbeeld uw personeel of relaties. Al bent u nog zo’n goede werkgever, een conflict kan niet altijd voorkomen worden. De juridische kosten zijn dan niet te overzien. Met een rechtsbijstandverzekering staat u sterk en krijgt u waar u recht op heeft.

De rechtsbijstandverzekering van Schouten Verzekeringsdienst voor leden van NVM helpt u bij juridische conflicten die rondom uw onderneming spelen. Hierbij kunt u denken aan conflicten over personeel, apparatuur of bedrijfsgebouwen. Ook helpt de rechtsbijstandverzekering bij conflicten die u wellicht met afnemers heeft zoals een afnemer die ineens de samenwerking opzegt of bepaalde kosten niet meer wilt vergoeden.

 


Offensieve verzekering

Belangrijk om te weten is dat een rechtsbijstandverzekering een offensieve verzekering is. Deze verzekering helpt u wanneer u iemand anders wilt aanspreken. Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven is een naturaverzekering wat inhoudt dat u géén schadepenningen uitgekeerd krijgt maar hulp, juridische hulp, van een gespecialiseerde organisatie.

Interesse in de rechtsbijstandverzekering?

Overweegt u om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Aanhef







Bent u lid van NVM?



Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 42 of stuur ze een e-mail.

Onze aansprakelijkheidsverzekering