Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

De rechtsbijstandverzekering voor makelaars en taxateurs biedt NVM-leden de bijstand die nodig is bij juridische geschillen die kan ontstaan bij het ondernemen. Als makelaar verricht u dagelijks juridische handelingen. Wanneer u personeel in dienst heeft of een samenwerking aangaat met uw relaties koopt, verkoopt en sluit u dagelijks overeenkomsten. Al bent u nog zo’n goede werkgever en ondernemer, een conflict kan niet altijd voorkomen worden. Wanneer het zover komt zijn de juridische kosten niet te overzien. Met een rechtsbijstandverzekering staat u sterk en krijgt u waar u recht op heeft.

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

 

Een rechtsbijstandverzekering helpt u in het geval dat u juridische hulp nodig heeft tijdens een conflict. Mocht dit het geval zijn, beschermt de rechtsbijstandverzekering van Schouten Verzekeringsdienst voor leden van NVM uw bedrijf tegen de vaak hoge kosten die bij dergelijke conflicten komen kijken.

Waar kunt u zich voor verzekeren?

 

De rechtsbijstandverzekering van Schouten Verzekeringsdienst NVM helpt u bij juridische conflicten die rondom uw onderneming spelen. Hierbij kunt u denken aan conflicten over personeel, apparatuur of bedrijfsgebouwen. Ook helpt de rechtsbijstandverzekering bij conflicten die u wellicht met afnemers heeft zoals een afnemer die ineens de samenwerking opzegt of bepaalde kosten niet meer wilt vergoeden.


Offensieve verzekering

Belangrijk om te weten is dat een rechtsbijstandverzekering een offensieve verzekering is. Deze verzekering helpt u wanneer u iemand anders wilt aanspreken. Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven is een naturaverzekering wat inhoudt dat u géén schadepenningen uitgekeerd krijgt maar hulp, juridische hulp, van een gespecialiseerde organisatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overweegt u om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Bent u lid van NVM?