Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Bedrijfsaansprakelijkheid

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Schouten verzekeringsdienst voor leden van NVM  dekt schade die aan personen en/of zaken wordt toegebracht veroorzaakt door bedrijfsmatig handelen of nalaten.
 

 


Waarschijnlijk heeft u een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt schade die u bijvoorbeeld aan de bezittingen van uw buren toebrengt. Toch bent u met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd voor schade die u veroorzaakt tijdens uw werk. Daarom is het voor ondernemers verstandig om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo bent u tijdens werktijd verzekerd als u of een van uw medewerkers schade veroorzaakt.

Als u de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Schouten verzekeringsdienst voor leden van NVM afsluit, geniet u van de volgende voordelen:

  • Standaard inloopdekking indien aansluitend elders verzekerd geweest.
  • Geen eigen risico bij personenschade.
  • Ruime opzichtdekking.
  • Dekking voor werkgeversaansprakelijkheid (personen en/of zaakschade alsmede zuivere vermogensschade o.b.v. 7:611 BW goed werkgeverschap, inclusief verkeersrisico ondergeschikten).
  • Dekkingsgebied hele wereld exclusief de Verenigde Staten.
  • Voor zakenreizen geldt een werelddekking.
  • Vrijheid van leveringsvoorwaarden.

Interesse in de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Overweegt u om de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van NVM?Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 42, of stuur ze een e-mail.

Onze aansprakelijkheidsverzekeringen