Open menu

Schouten Verzekeringsdienst voor NVM-leden


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 42

Beroepsaansprakelijkheid (BAV)

Verplichte verzekering.
98% van onze NVM-relaties heeft een BAV bij ons afgesloten.

 • Het kan voorkomen dat u of uw medewerkers een onjuiste taxatie uitvoeren door het foutief meten van het aantal m² van een pand.
   
 • Een taxateur kan schade veroorzaken doordat de bestemming van de getaxeerde woning niet overeenkomt met het bestemmingsplan. Een klant kan uw bedrijf aansprakelijk stellen voor dit financieel nadeel.

  Deze kosten zijn gedekt op de BAV, waarvan de dekking speciaal is afgestemd op het specifieke beroepsaansprakelijkheidsrisico van makelaars en taxateurs.

Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB)

Sleutelclausule gratis meeverzekerd.
78% van onze NVM-relaties heeft een AVB bij ons afgesloten.
 • U kunt aansprakelijk worden gesteld als uw medewerker zijn been breekt doordat hij struikelt over een internetkabel of als er koffie wordt gemorst over de jas van een klant. U draait dan op voor de eventuele ziekenhuiskosten of het herstellen van materiële schade.
   
 • De verzekering biedt dekking voor het verlies van sleutels, die de makelaar in beheer heeft van de in de verkoop staande panden.
   
 • Materiële schade, letselschade en gevolgschade zijn gedekt op de AVB.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Beschermt uw privévermogen
Dekking bij dochterondernemingen.

Bij een fusie, faillissement, onvolledige boekhouding of overname kan een bestuurder persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. U kunt dan persoonlijk aansprakelijkheid worden gesteld en de schade wordt dan verhaald op uw privévermogen, zoals uw huis, auto, spaargeld of hoge advocaatkosten.

Rechtsbijstandverzekering

Verzekerd van advies en hulp.
Bij grote en kleine zaken.

Heeft u een geschil met de verhuurder van het kantoorpand of met een partner over een niet juist uitgevoerde samenwerkingsovereenkomst? Dan biedt deze verzekering uitkomst en ondersteuning bij juridische conflicten. Om ervoor te zorgen dat de kosten bij een conflict niet te hoog oplopen.